Bine ati venit pe pagina Pensiunii Biotour
 
            Pensiunea Biotour este situata aproape in centrul Ghimesului, linga biserica romano catolica construita in 1974 (singura biserica catolica construita in perioada comunista). Din curtea pensiunii, care are aproape doua hectare, oaspetii au o vedere nemaipomenita despre tinutul foarte frumos a Vaii Ghimesului.
           Pe linga drumul national 12A se afla „Casa Ceangaieasca” din 1910 construita pe stilul ce domina comuna in aceasta perioada. In cladirea asta se afla receptia pensiunii si sediul asociatiei turistice „Gyimesvölgye”. Tot in aceasta incapere turistii pot admira mobilieri si diferite lucruri din lumea ceangaieasca.
           Pensiunea este alcatuita din case de lemn cu un confort care le ofera turistilor de a petrece un concediu de neuitat. Cu un aer curat la 800 de metri de nivelul marii, cu nopti reci de vara, cu muntii din inprejuri de peste 1500 de metri si cu un personal calificat garantam refacerea  vitalitatii macinată de stresul vieţii cotidiene.
         Oaspetii beneficiaza de acces gratuit si nelimitat la internet prin wireless.
 
              Va asteptam cu drag la pensiunea noastra.
 

 


Evenimente curent

Aktuális címe RO

Aktuális esemény leírása. Aktuális esemény leírása. Aktuális esemény leírása. Aktuális esemény leírása. Aktuális esemény leírása. Aktuális esemény leírása. Aktuális esemény leírása. HU